Het Bonkelaarhuis HOME          ACTUEEL          OVER ONS          CONTACT Facebook  Instagram  Linkedin    
             
    Gepubliceerd op: 11 december 2020    |   Laatste wijziging: -      
   

Nieuwe medewerkers Bonkelaarhuis
Even voorstellen

De afgelopen tijd zijn er vier nieuwe medewerkers in Het Bonkelaarhuis komen werken. Ze stellen zich aan je voor. 


Mijn naam is Amber Engelsman en ik ben de nieuwe Sociaal Raadsvrouw in het Bonkelaarhuis. Ik ben geruime tijd werkzaam geweest in de advocatuur en nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het Bureau Sociaal Raadslieden geeft kosteloos informatie, advies en concrete hulp bij sociaal-juridische vragen en problemen aan inwoners van Sliedrecht. Er wordt hulp geboden bij vragen en/of problemen op het gebied van onder andere wonen; uitkeringen en sociale voorzieningen; belastingen; familierecht; arbeidszaken; consumentenzaken; vreemdelingenzaken; schulden en kwijtscheldingen. Inwoners worden geïnformeerd en geadviseerd over wet- en regelgeving en zij worden geholpen bij het invullen van formulieren, het aanvragen van kwijtschelding, thuisadministratie, het schrijven van brieven of het aantekenen van bezwaar. Wil je hier meer over weten, maak dan een afspraak bij het Bureau Sociaal Raadslieden in het Bonkelaarhuis via telefoonnummer: 0181-420539. Wij helpen je graag!


Een nieuw gezicht binnen het Bonkelaarhuis... ofwel in deze tijd: een andere klank aan de telefoon. Ik ben Annemiek van Wingerden. De komende maanden mag ik het werk van Deborah Korevaar waarnemen omdat zij met zwangerschapsverlof zal gaan. Vanaf 1 november tot 1 maart werk ik als coördinator van het Vrijwilligerspunt en houd ik mij onder andere bezig met; het maatjesproject, de coalitie Kom Erbij, de coronahulp en ben ik er voor alle hulpvragen van vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken binnen Sliedrecht. Helaas word het even aanwaaien op dit moment juist afgeraden dus stuur me even een email als ik iets voor je kan betekenen. Ik kom graag kennis maken en verkennen wat we als vrijwilligerspunt nog (meer) voor je kunnen betekenen. Mijn werkdagen zijn op maandag en woensdag.

Ik ben Linda van den Bosch en ik werk als schoolmaatschappelijk werker. Hiervoor werkte ik een lange tijd bij Syndion en daarna 3 jaar bij de ASVZ als gezinsbegeleider. Ik ben verbonden aan een aantal basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs en een paar kinderopvang locaties. Ik woon al een flink aantal jaren in de Alblasserwaard maar ben van geboorte een Rotterdamse. Ik ben erg gemotiveerd om mijn kennis en kwaliteiten in te zetten voor de kinderen, hun ouders en de scholen in Sliedrecht!
Mijn naam is Marieke de Groot en ik ben per 1 november gestart in de functie van Ouderenadviseur in het Bonkelaarhuis. Ik ben 32 jaar, zelf ook woonachtig in Sliedrecht en dus bekend in de omgeving. Als ouderenadviseur sta ik klaar voor alle oudere inwoners van Sliedrecht en hun netwerk. Of het nu gaat om een individuele hulpvraag, een verhuiswens of een huisbezoek voor even een praatje of wat meer informatie (voor de toekomst), het is allemaal mogelijk! Ik kom graag met u in contact om samen te kijken wat er nodig is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Bonkelaarhuis 0184-420539, mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.


   
   
   
         
         
         
   Het Bonkelaarhuis 
     
  Thema's   
     
  Opgroeien en opvoeden   
  Hulpverlening  
  Ouder worden  
  Werk & dagbesteding  
  Een veilig thuis  
  Wonen en huishouden  
  Financieel & juridisch  
  Nieuw in Sliedrecht  
  Mantelzorg  
  Vrijwilligerswerk  
  Activiteiten  
 


     
  Neem contact met ons op!  
     
  Locatie  Het Bonkelaarhuis   
    Bonkelaarplein 7   
    3363 EL Sliedrecht   
  Telefoon  0184 - 420 539  
  Mail  info@bonkelaarhuis.nl     
     
     
  Openingstijden  
  Maandag tot en met vrijdag  
  tussen 08:30 uur en 17:00 uur  
     
 
   
  © BONKELAARHUIS - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN PRIVACY          DISLAIMER          KLACHTENREGELING