Het Bonkelaarhuis HOME          ACTUEEL          OVER ONS          VACATURES          CONTACT Facebook  Instagram  Linkedin    
             
    Gepubliceerd op: 4 juni 2021    |   Laatste wijziging: -      
   

Vrijwilligers inloopspreekuur is weer open!

 Vrijwilligerswerk kun je zoeken om heel veel redenen! Maar niet iedereen weet de weg te vinden naar de juiste plek. Precies daarom is er in Sliedrecht een inloopspreekuur van het vrijwilligerspunt. Want wat is er te doen? En waar? En hoe kom je er? Vrijwilligers van het inloopspreekuur zitten elke maandag vanaf 9 tot 11 uur klaar in de bibliotheek. Zij luisteren naar wat je wilt en zoekt aan vrijwilligerswerk. Samen zoeken jullie naar de kwaliteiten die je in wilt zetten, tijden dat je beschikbaar bent en andere belangrijke aspecten. Zo komen jullie vanzelf bij een vacature uit.

Je bent met pensioen, de wereld ligt voor je open, maar je moet er niet aan denken om de hele dag naar activiteiten te zoeken. Of je studie vraagt op dit moment niet zoveel van je: je wilt graag iets betekenen voor Sliedrecht. Of je koos ervoor om thuis te zijn bij de kinderen en hebt tijd over. Je wilt meer contacten, wilt je talenten inzetten, hebt een goed idee waarmee je aan de slag wilt of je bent betrokken bij je buurt.

Er is niet één soort vrijwilligersbaan. De bekende functies zijn vaak bezoeken bij ouderen - wat hard nodig is -  of het opknappen van bijvoorbeeld een tuin. Maar je kunt ook jouw denkkracht inzetten, een coördinerende taak krijgen of nieuwe activiteiten ontplooien. Vrijwilligerswerk is leuk als het bij jou past, doener of denker!

Daarom: bezoek het inloopspreekuur! Iedere maandagochtend van 09.00-11.00 uur in de bibliotheek, Scheldelaan 1. En komt het niet uit, maar wil je wel in gesprek? Neem dan contact op met de coördinator van het vrijwilligerspunt via 0184 – 420539. Natuurlijk kun je ook zelf op zoek op onze vacaturebank, te vinden onder het vrijwilligerspunt op www.bonkelaarhuis.nl.
   
   
   
         
         
         
   Het Bonkelaarhuis 
     
  Thema's   
     
  Opgroeien en opvoeden   
  Hulpverlening  
  Ouder worden  
  Werk & dagbesteding  
  Een veilig thuis  
  Wonen en huishouden  
  Financieel & juridisch  
  Nieuw in Sliedrecht  
  Mantelzorg  
  Vrijwilligerswerk  
  Activiteiten  
 


     
  Neem contact met ons op!  
     
  Locatie  Het Bonkelaarhuis   
    Bonkelaarplein 7   
    3363 EL Sliedrecht   
  Telefoon  0184 - 420 539  
  Mail  info@bonkelaarhuis.nl     
     
     
  Openingstijden  
  Maandag tot en met vrijdag  
  tussen 08:30 uur en 17:00 uur  
     
 
   
  © BONKELAARHUIS - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN PRIVACY          DISLAIMER          KLACHTENREGELING