Het Bonkelaarhuis HOME          ACTUEEL          OVER ONS          VACATURES          CONTACT Facebook  Instagram  Linkedin    
             
    Gepubliceerd op: 14 mei 2021    |   Laatste wijziging: -      
   

Veilig meedoen aan NLdoet

Voor het Oranje Fonds gaan gezondheid en veiligheid boven alles. Daarom is NLdoet in januari uitgesteld van 12 & 13 maart naar 28 & 29 mei. Veel maatschappelijke organisaties en kwetsbare mensen hebben juist in deze tijd extra ondersteuning nodig van vrijwilligers. Het is nog belangrijker dan voorheen dat mensen naar elkaar omkijken, en met NLdoet kunnen vrijwilligers iets betekenen voor een ander.

Sliedrecht heeft ook alweer een heel aantal klussen aangemeld. Deze zijn te vinden op www.nldoet.nl. Uiteraard moet dit binnen de geldende richtlijnen en op een veilige manier plaatsvinden. Daarom drukt het Oranje Fonds zowel maatschappelijke organisaties als vrijwilligers op het hart om zich aan de regels te houden. We zien dat organisaties hier op een verstandige manier mee omgaan; er zijn bijvoorbeeld veel kleinschalige klussen in de buitenlucht.

Hoe kan ik veilig meedoen aan NLdoet?

Samen met uw partner, broer/zus, vriendengroep of sportteam zijn er leuke en veilige activiteiten die je kunt doen tijdens NLdoet. Het Oranje Fonds stuurt erop aan dat deelnemers alle geldende voorschriften vanuit de Rijksoverheid en RIVM strikt in acht nemen bij het meedoen aan NLdoet. Dit geldt voor zowel klusorganisaties als voor vrijwilligers.

We verwachten dat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Het Oranje Fonds is dan ook niet verantwoordelijk wanneer deelnemers aan NLdoet zich niet aan de voorschriften houden. 



   
   
   
         
         
         
   



Het Bonkelaarhuis 
     
  Thema's   
     
  Opgroeien en opvoeden   
  Hulpverlening  
  Ouder worden  
  Werk & dagbesteding  
  Een veilig thuis  
  Wonen en huishouden  
  Financieel & juridisch  
  Nieuw in Sliedrecht  
  Mantelzorg  
  Vrijwilligerswerk  
  Activiteiten  
 


     
  Neem contact met ons op!  
     
  Locatie  Het Bonkelaarhuis   
    Bonkelaarplein 7   
    3363 EL Sliedrecht   
  Telefoon  0184 - 420 539  
  Mail  info@bonkelaarhuis.nl     
     
     
  Openingstijden  
  Maandag tot en met vrijdag  
  tussen 08:30 uur en 17:00 uur  
     
 
   
  © BONKELAARHUIS - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN PRIVACY          DISLAIMER          KLACHTENREGELING