Het Bonkelaarhuis HOME          ACTUEEL          OVER ONS          VACATURES          CONTACT Facebook  Instagram  Linkedin    
             
    Je bent hier:  Home  »  Over ons       
    Bonkelaarhuis

Over ons

Ons team bestaat uit vrijwilligers en professionals met verschillende achtergronden, kennis en ervaring. De één heeft bijvoorbeeld verstand van financiën en juridische kennis, de ander weet veel over opvoeden en opgroeien, weer een ander heeft kennis over relaties en de gevolgen van een echtscheiding etc.

   
   
     
   

Wij zijn het Bonkelaarhuis

Ieder heeft zo zijn eigen kennis en ervaring en samen hopen we voldoende in huis te hebben om alle inwoners van Sliedrecht van informatie te voorzien, te ondersteunen of hulp te bieden op het gebied van werk & inkomen, zorg & welzijn, opvoeden & opgroeien.

Ons team bestaat uit verschillende mensen, net zoals er verschillende inwoners zijn in Sliedrecht. We willen vanuit kennis en ervaring bij je aansluiten, maar vooral ook als mens. Samen met jou zoeken we naar een passend antwoord op je vragen en een persoon, die bij jou – jouw gezin past.

Organisaties en functies zijn van minder belang dan de diensten die we leveren. We zijn allen medewerker van het Bonkelaarhuis.

Onze herkomst ligt bij een diversiteit aan organisaties. We hopen een antwoord te hebben op je vraag, dat we je van dienst kunnen zijn of verder kunnen helpen. En we hebben zeker niet alles voorhanden in het Bonkelaarhuis. Maar we werken samen met anderen in Sliedrecht en er buiten en zo nodig zetten we hulp van derden in.

Werken in het Bonkelaarhuis
Lijkt het je leuk om voor één van onze organisaties te werken? Bekijk dan de actuele vacatures!

Onafhankelijke cliëntondersteuning

In het Bonkelaarhuis kunnen de inwoners van Sliedrecht terecht met al hun vragen binnen het sociale domein, denk bijvoorbeeld aan vragen over opvoeden & opgroeien, huisvesting & wonen, werk & inkomen, zorg & welzijn, dagbesteding & participatie. De medewerkers van het Bonkelaarhuis proberen je zo goed mogelijk verder te helpen. Het kan zijn dat je vragen hebt die je liever met een onafhankelijke ondersteuner bespreekt. Of dat je er samen met de medewerkers van het Bonkelaarhuis niet uitkomt en graag iemand meeneemt naar een gesprek. Daarvoor kun je terecht bij een onafhankelijk cliëntondersteuner.
Meer informatie daarover vind je hier.


   
    Contact

Klacht of compliment?

 

Heb je een klacht of een compliment? Bezoek dan eens deze pagina.

   
   
   
         
         
         
   Het Bonkelaarhuis 
     
  Thema's   
     
  Opgroeien en opvoeden   
  Hulpverlening  
  Ouder worden  
  Werk & dagbesteding  
  Een veilig thuis  
  Wonen en huishouden  
  Financieel & juridisch  
  Nieuw in Sliedrecht  
  Mantelzorg  
  Vrijwilligerswerk  
  Activiteiten  
 


     
  Neem contact met ons op!  
     
  Locatie  Het Bonkelaarhuis   
    Bonkelaarplein 7   
    3363 EL Sliedrecht   
  Telefoon  0184 - 420 539  
  Mail  info@bonkelaarhuis.nl     
     
     
  Openingstijden  
  Maandag tot en met vrijdag  
  tussen 08:30 uur en 17:00 uur  
     
 
   
  © BONKELAARHUIS - ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN PRIVACY          DISLAIMER          KLACHTENREGELING